Jeg heter Lian, og er spesialisert på tema høysensitivitet

Selv er jeg høysensitiv, mamma, samboer, medarbeider, gründer og leder, og bare det kan gi utfordringer i seg selv.

Jeg er en av pionerne på tema høysensitivitet i Norge, og er sertifisert i Psychotherapy with HSPs program med dr. Elaine Aron og HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA. Jeg har utdannelsen i orden, og er ICF og DNCF Coach, Helsecoach og Sensor, og er godkjent Coach for høysensitive av dr. Elaine Aron. Jeg er med i ICHS – International Consultants of High Sensitivity, en internasjonal gruppe med fagfolk og kolleger av Dr. Elaine Aron, USA.

Høsten 2021 ble jeg headhuntet inn i prosjektet Pro-motion, som spesialist på tema høysensitivitet. Pro-motion er et Europeisk samarbeidsprosjekt utviklet av forskere og fagfolk. Samarbeidsprosjektet handler om karrieren til høysensitive, og har som mål å støtte studenter og høysensitive i arbeidslivet. Dette er et prosjekt som går over flere år.

For få år siden var jeg ansvarlig for den norske delen av en Internasjonal undersøkelse som handlet om Høysensitiv, Arbeidsliv og Stress. I 2018 var med å starte opp og er leder av organisasjonen Høysensitiv Norge. Tidligere har jeg jobbet i samarbeid med NAV Arbeid med fokus på motivasjon, jobb og ny karrière, samt med avlastning av barn gjennom Bufetat. Jeg har jobbet som lærer, vært leder for små og store grupper, og hun har ledet ulike prosjekter.

I 2013 ga jeg ut boken «Sensitiv og Sterk», som ble fulgt opp med et nettkurs om høysensitivitet, og nå kommer boken «Sensitiv og Sterk» som lydbok. Tidligere har jeg gitt ut en Coaching-lydbok på norsk og engelsk. Til daglig jobber jeg som coach og veileder. Jeg jobber mest med kvinner og deres utfordringer i livet, som er noe jeg brenner for. I tillegg holder  jeg kurs og foredrag i inn-og utland.

Jeg har en god og vid livserfaring fra et liv hvor jeg fikk oppleve mer enn de fleste. Et liv som har gitt meg mange gleder, utfordringer i fleng og vonde minner. Og alt dette har gitt meg styrke og lært meg mye om det å leve.

 

Her ser du noen av mine sertifiseringer: 

  • DNCF Sensor
  • ICF Coach
  • DNCF Coach
  • DNCF Helsecoach
  • Psychotherapy with HSPs program with dr. Elaine Aron, USA
  • ICHS International Consulants on High Sensitivity
  • HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA
  • PREP Kursleder – Samlivssenteret Modum Bad
  • NLP Master Practitioner
  • NLP Life Coach

 

 

 

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether