Få din personlige coach og veileder

Gjennom coaching hjelper jeg deg til å håndtere livet ditt på en god måte.

 

Jeg vil være din nøytrale støttespiller og veilede deg der du trenger det enten det gjelder en utfordringer eller en drøm. Som coach og veileder setter jeg fokus på deg, ditt liv og det du trenger akkurat nå og fremover.

 

Se tilbud Coachingpakker

 

Jeg hjelper deg til å få bedre balanse i livet, og hente frem din unike styrke.Enten det gjelder jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.

Det kan være du opplever stress, føler deg overstimulert, kjenner på følelsen av å bli utbrent eller ønsker personlig utvikling. Som din coach og støttespiller hjelper jeg deg der du trenger det nå.

 

 

Dette gjør vi ved å:

  • Sortere tanker
  • Løse problemer
  • Sette grenser
  • Finne dine drivkrefter
  • Hente frem din styrke
  • Sette fokus på rett sted

 

Jeg vil være din personlige coach og veileder, og setter fokus på deg, ditt liv, og dine ønsker. Jeg bruker enkle og effektive teknikkene, som gir positive resultater.

 

        Se tilbud Coachingpakker

 

 

Referansene taler for seg selv

Den Norske CoachForening (DNCF) er stolt av vårt medlem Lian Kirksæther, som er en av Norges fremste eksperter på høysensitivitet.- Erica Grunnevoll
Lian er utrolig flink til å lytte og gi konstruktiv veiledning. I dag organiserer jeg hverdagen bedre. Setter nødvendige grenser. Har fokus på her og nå situasjonen, møter frykten og går forbi den. Jeg har akseptert min skjebne og tenker at min livserfaring, er det jeg trengte for å vokse som menneske. Du har gitt meg mot og styrke til å tørre å våge. Evig takknemlig.- Anita
Det er alltid godt å snakke med deg, du er så aksepterende så det er greit å være meg uansett. Minner meg på alle mine verdier og hva jeg er god på. Stiller de rette spørsmålene og refleksjonene, samt får meg til å holde rett fokus som er godt for meg. Jeg er veldig glad for at jeg har samtalene med deg, føler meg virkelig i trygge hender for å få hjelp til å løse store og små «verdensproblemer».- Leder i Fylkeskommune

Coaching detaljer

  • Coaching handler om utvikling og din suksess. Du bli mer bevisst på ditt liv, dine ønsker og dine verdier. Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.
  • NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kjent som en effektiv og moderne form for psykologi, og er positivt for både store og små for å få bedre selvfølelse og selvtillit.
  • Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Bli glad i deg selv, finn dine sterke sider, få mer energi og glede, og lev i harmoni med deg selv.

Ta kontakt nå

Høysensitiv

Dagens samfunn har tidspress og stadig høyere krav til den enkelte. Noe som fører til at flere blir stresset, syke og noen utbrente. Dette gjelder spesielt høysensitive, siden de har en lavere terskel for aktivering av nervesystemet. Stadig flere opplever utfordringer på skolen, i familien, på arbeidsplassen og i personlige forhold. Les mer om høysensitivitet

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether