cropped-LianK_NO.jpg

Kommer!

Coaching – CD ( MP3)

Ved å lytte til Lian’s CD blir du coachet på en enkel og effektiv måte. Kanskje du trenger å ta tak i et problem eller du ønsker å oppnå en drøm, enten det gjelder livet generelt, din helse, familie eller jobb. Bli coachet når du selv ønsker det, og la dette bli starten på bedre liv

 

Paypal   Her kan du ta i bruk coaching CD’ så snart du har betalt.

 

Relatert bilde
Lian K
Ditt Liv Din Fremtid
41156

Ved betaling med VIPPS vil du motta en mail med informasjon
og kode for å kunne laste ned CD’en.

 

 

Coaching CD (English)

liank_en

On the CD «Your Life, Your Future», Lian takes you through the material in a simple and efficient manner. Maybe you have a problem or you have goals you aspire to reach in life

related to work, your health, your family or your job. With Lian’s coaching CD you can get started at your own pace and let it be the start of a new and better life.

 

 

 

 

892Lian Kirksaether is a certified DNCF Coach and Healthcoach. Her work focuses on the powers of the human thought, motivation and good health with special focus on the topic «high sensitivity». Throughout her career, Lian has worked in collaboration with the Norwegian Unemployement Agency (NAV Arbeid) as well as a teacher and leader. She has authored a number of trade articles and has co-authored the book «Sensitiv og Sterk» which has become a best seller in Norway. Furthermore, Lian is a popular presenter at various courses and seminars in Norway and across Europe.

 

 

 

 

 

 

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether